top of page

Concerts

Jaç a la palla

El Jaç a la Palla d’aquest any 2018, els dies 3 i 4 d’agost.

Des del 2002 que el primer cap de setmana d'agost s'organitzen uns concerts de jazz i altres músiques a la Guàrdia Pilosa.

 

Cada dos anys, a més dels concerts, es fan diverses escultures fetes amb bales de palla, gràcies al treball conjunt de pagesos i escultors.

 

Aquest any tindrem:

 

JORDI LANUZA

El divendres 3 d’agost tindrem el Jordi Lanuza presentant el seu disc en solitari titulat "Com a casa", després de molts discos al capdavant amb la banda Inspira. Un disc preciós que parla de vida, de la seva recent paternitat i de sensacions noves, i que ens transporta a un folk d’autor molt interessant. Ell sol amb guitarra acústica i veu de ben segur que ens farà passar una nit preciosa.

 

- Vídeo: https://youtu.be/5vax8MLNmuA

- Escoltar a spotify: https://goo.gl/hQMn2j

- Web: www.jordilanuza.com

______________________________________

 

CLARA PEYA

El dissabte 4 tindrem a la Clara Peya que, tot i haver acabat ja la gira del seu celebrat últim disc titulat "Oceanes", farà una excepció per venir a tocar ella sola amb piano de cua i veu a La Guàrdia. La compositora i pianista, que també és cofundadora de la companyia de teatre-dansa i música Les Impuxibles, ens oferirà un concert molt especial. I com que es caracteritza també pel seu activisme i el seu compromís polític i social de ben segur que serà una nit canyera i bonica a parts iguals.

 

- Vídeo: https://youtu.be/VL3SUJjIcSI

- Escoltar a spotify: https://goo.gl/W9iZzL

- Web: www.clarapeya.com

 

Esperem que us agradi!

 

Imatges del concert:

Imatges del concert:

Divendres 3 d'agost, 23h

JORDI LANUZA

Dissabte 5 d'agost,

23h

CLARA PEYA

CONCERTS: Preu entrada 3€/dia

bottom of page