top of page
cartell FM 2023.jpeg
Programa FM 2023.jpeg
Cartell FM 22.jpg
Programació 1 fm 22.jpg
cartell FM 2021.jpg
Programa festa major 2021.jpg

8 i 9 de juny 2019
44 a edició de la Festa Major

Tallers per als més petits, el correfoc, concerts i ball de nit. Cercavila amb gegants, bastoners i xanquers, cafè concerts, activitats al carrer del Vent Serè amb espectacle, futbolí humà, tallers infantils... i tot això acompanyat dels fantàstics entrepans, la fideuà, la gran xocolatada i la rifa.

programa 1.JPG
programa2.JPG
Cartell_FM_2019.jpg

Festa Major 2018

19 i 20 de maig, 43a edició de la Festa Major  Tallers per als més petits, el correfoc, concerts i ball de nit. Cercavila amb gegants, bastoners i xanquers, cafè concerts, activitats al carrer del Vent Serè amb espectacle, futbolí humà, tallers infantils... i tot això acompanyat dels fantàstics entrepans, la fideuà, la gran xocolatada i la rifa.

Festa Major 2017

El 3 i 4 de juny, vam celebrar la 42a edició de la Festa Major amb un munt d'activitats. Dissabte a la tarda amb un taller per als més petits, el correfoc i concerts i ball de nit. I el diumenge amb la cercavila amb gegants, bastoners i xanquers animats per «la petita big band», cafè concerts, activitats al carrer del Vent Serè amb espectacle, futbolí humà, tallers infantils... i tot això acompanyat dels fantàstics entrepans, la fideuà, la gran xocolatada i, no hi podia faltar, el ral·li fotogràfic i la rifa del be de ca l'Adoració.

Festa Major 2016

Aquest any, durant el cap de setmana del 14 i 15 de maig, hem celebrat la 41a edició de la Festa Major amb un munt d'activitats: tallers infantils, correfoc, concerts i ball de nit, cercaviles amb gegants i xanquers, ral·li fotogràfic, cafès concert, jocs del Vent Serè amb el llançament de cigronet, futbolí humà, circ i els fantàstics entrepans, la fideuà, la gran xocolatada i, no hi podia faltar, la rifa del be de ca l'Adoració.

 

Aquí us presentem una petita mostra de com va anar tot plegat i també el video de la festa major de l'any passat:

 

La Festa Major a Instagram: 
#guardiapilosa2016
Festa Major 2015

Festa Major 2015

Cada any, coincidint amb la Segona Pasqua, celebrem la Festa Major de la Guàrdia Pilosa.

 

L'any 2015 en vam celebrar el 40è aniversari i en aquest moment podeu consultar-ne tant el cartell com el programa. També podeu veure les fotografies que es van fer d'aquesta darrera festa.

 

També podeu veure el video de la Festa Major 2015.

bottom of page